Co-organizatori ai ARILOG Hub

19.02.2024

ARILOG Hub conectează comunitățile de business din marile orașe și prezintă tendințe, oportunități și inovații în logistică și lanțul de aprovizionare.


GITS a fost partener în organizarea primei ediții din acest an, în 14 februarie la Brașov, având ca temă principală abordarea problemelor generate de extinderea obligativității raportării în sistemul RO e-Transport și asupra transporturilor internaționale de bunuri.

Discuțiile purtate la standul GITS au evidențiat cu preponderență avantajele utilizării modulului e-Transport SmartTAX, alături de celelalte componente ale platformei inteligente de gestionare a tuturor activităţilor în relaţia cu ANAF: e-Factura, SAF-T, Dr. SAF-T, Invoice Manager și D-Pack.
Abordând și alte subiecte de interes ale momentului, am prezentat noile produse GITS bazate pe tehnologii inovative, #blockchain #industry40 #cloud #processautomation #digitaltransformation:

▶ SmartIOT - soluție pentru planificarea şi eficientizarea mentenanței, controlul costurilor și optimizarea proceselor din companie;
▶ CloudFlow - Platformă blockchain descentralizată, care administrează contracte inteligente şi permite gestionarea, exploatarea şi integrarea cu ușurință a proceselor de business;
▶ SmartPORT - proiect dezvoltat pentru îmbunătățirea procesului de transport intermodal prin automatizare.